Στο Απευθείας από το παραγωγό σπίτι σας  μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε την παραγγελία σας  το τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα

Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα στο apeutheias.gr ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «προσθήκη στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας.

Τηλεφωνικά: Δείτε τον κατάλογο μας, αποφασίστε και καλέστε μας στο 6970030893, θα σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας και για την αποστολή τους!

Μέσω e–mail & inbox: Μας είδατε στα social και θέλετε να ρωτήσετε ή να παραγγείλετε άμεσα; Στείλτε μας  mail στο info@apeuthias.gr , ή inbox στους λογαριασμούς μας στο Facebook (https://www.facebook.com/apeutheias/) αλλά και στο Instagram (https://www.instagram.com/apeutheias/)  και θα χαρούμε να  σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Απευθείας από τον παραγωγό σπίτι σας,..

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες καλέστε μας στο 6970030893 θα χαρούμε να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας!